user_mobilelogo

Wat gaat er nu mis in mijn gezin ? Het loopt niet fijn...

Binnen een gezin zijn er veel verschillende systemen. Man-vrouw, moeder-dochter, vader-zoon, broer-zus systemen. Al deze systemen lopen dwars door elkaar heen ...

Wanneer er disbalans ontstaan is in 1 van de systemen dan kan het hele gezin hieronder gebukt gaan.

Waar vindt de coaching plaats ?

In de coachpraktijk

  

Buiten in de natuur                                       

  

Indien noodzakelijk vindt de coaching plaats op locatie. Hierover wordt u uiteraard tijdig geïnformeerd. Indien gewenst is het ook mogelijk de coaching bij u thuis te laten plaatsvinden.

Wat zijn de kosten ?

Elk gezin is uniek en heeft een andere dynamiek. Elk traject is anders en maatwerk. De kosten van een traject hangen af van de vraag die u heeft en de aard en mate van de problematiek. Alles gaat in goed overleg zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Tarieven  

 Telefonisch kennismakingsgesprek  gratis 
 Intake gesprek  € 80
 Coach sessie  € 75 (45 min a 60 min)
 Gezinssessie  € 90 (per 60 min)
 Evaluatie-/eindgesprek  € 75
 Telefonisch consult  € 30 (30 min)
 Gesprekken met derden, zoals bijvoorbeeld familieleden o.i.d.  € 75 (per 60 min)

Prijzen zijn inclusief BTW.

Bij huisbezoek of sessie op locatie geldt een kilometervergoeding van €0,29 per km.

Annuleren

Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dient deze minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Annuleringen die niet op tijd zijn, zullen in rekening worden gebracht.

Vergoeding

Coaching wordt in principe niet vergoed. Vergoeding door een zorgverzekeraar kan soms via de aanvullende zorgverzekering, maar dit wordt zelden gedaan. Het is wellicht mogelijk om de coaching te betalen vanuit een PGB (Persoons Gebonden Budget). Indien u niet voor een vergoeding in aanmerking komt, dan kunt u de gemaakte kosten voor coaching aftrekken als bijzondere ziektekosten in uw belastingaangifte.